Ne fizessen többet az áramért!

Napelem 0% önerő, 100% támogatással!

Egy Európai Uniós támogatás segítségével most ingyen juthat olyan napelemes rendszerhez, aminek a segítségével soha többet nem kell villanyszámlát fizetnie, mert a rendszer megtermeli a szükségleteit.

Nem kell sokat tennie azért, hogy 0 forint legyen a villanyszámlája.

Ha részt vesz a pályázaton, megfelel néhány feltételnek, akkor ingyen (és önerő nélkül) kapja azt a napelemes rendszert, amelyik segítségével lenullázhatja a villanyszámláját.  

Ha szeretne ingyen napelemes rendszert akkor kattintson, töltse ki az űrlapot (ez megközelítőleg 2-3 percig tart) és nullázza le az áramszámláját!

Ennek kell megfelelni, hogy 0Ft legyen az áramszámlája:

Majdnem mindenki jogosult, de a magyar államnak van néhány (könnyen teljesíthető) feltétele ahhoz, hogy egy napelemes rendszer segítségével soha többet ne kelljen áramszámlát fizetnie (és még a környezetét is óvja) Íme a feltételek, aminek meg kell felelnie.

  1. Fontos, hogy rendelkezzen tulajdonjoggal a beruházni kívánt ingatlanban.
  2. Állandó lakcímmel legyen bejelentve abban az ingatlanban amelyikre szeretné igénybe venni a pályázatot
  3. Csak magánszemély pályázhat, cégként nem.
  4. Az egy főre jutó éves személyi jövedelemadó alapja (azaz a bruttó keresete) nem lehet több, mint 4 850 000 forint/fő. Ez azt jelenti, hogy ha ketten élnek egy háztartásban akkor 9 700 000 lehet a teljes tavalyi bevétele, ha hárman akkor 14 550 000, és így tovább (a keresőképtelen személyeket is beleszámolva.)

Ha megfelel ezeknek a feltételeknek (vagy nem biztos benne, de úgy érzi) akkor kattintson, 0% önerőből lehet olyan napelemes rendszere, ami miatt a villanyszámlája / elektromos fűtés számlája 0 forint.

 

Ebben segítünk mi, ilyen egyszerű az egész

Ha megfelel a feltételeknek, akkor a saját pályázatírónk megírja a – valószínűleg győztes – pályázatát. Ezt a pályázatot eljuttatjuk oda, ahova kell és ha megnyeri a támogatást (ami valószínű) akkor megtervezzük a rendszert, és ki is építjük a legmagasabb minőségű termékekkel, a legszakszerűbb módon.

Ez az egész önnek 0 forintjába kerül. És soha többé nem kell áramszámlát fizetnie. 

Kattintson, töltse ki az űrlapot és legyen nulla forint az áramszámlája. 

Egyetlen dolgot kell tenni, SIETNI!

 Nem akarjuk sürgetni, de gyorsan kell cselekednie, mert Magyarország Kormánya 34 920 családot fog támogatni az egész országban, ez megyénként 1500-2000 család. Azért kell sietnie, hogy az egyik Ön legyen.

Fontos, hogy a beruházást csak meghatározott kivitelezők készíthetik el: mi megtervezzük a rendszert, és kiépítjük, majd felszereljük.  

Önnek semmi dolga nincs, ha elnyeri a támogatást. És semmiféle költsége sincs.

Ne maradjon le, kattintson, töltse ki az űrlapot, egy szakértő kollégánk hamarosan felveszi Önnek a kapcsolatot!  Lehet, hogy mindössze egy kattintásra van attól, hogy soha többé ne kelljen villanyszámlát fizetnie!

Nullázza le a villanyszámláját 100%-os visszatérítésű EU támogatással. Egyetlen kattintás a jövőért.

Töltse ki az űrlapot!

Megjelent a magyar rászoruló családokat támogató 100%-os vissza nem térítendő pályázat. A pályázat keretében a pályázók ingyen juthatnak saját fogyasztást kiváltó napelemes rendszerekhez, továbbá ingyen korszerűsíthetik az ingatlanuk fűtését. Amennyiben a kitöltött dokumentum alapján alkalmas a támogatásra, kollégáink 1 napon belül felveszik önnel a kapcsolatot.

Amennyiben felmerülő kérdése van, keressen minket az alábbi elérhetőségeinken:

CÍM

5000 Szolnok, Szapáry út 18.

TELEFONSZÁM

EMAIL CÍM

info@ksolarvill.hu

Együttműködő partnereink